BonusCodeBG

Кодове за бонус за букмейкър, покер, казино, бинго и Форекс

Как да Залагаме на Футбол

football bettingАко Вие сте нов във футболните залози и искате да започнете да залагате на футболни мачове, тогава нашия наръчник ще Ви преведе през точните стъпки и опции. Този раздел ще Ви научи на всичко основно за залагане на футбол, обяснявайки всичко от опциите за залагане на футбол, къде да залагате на футбол и как да подобрите Вашите прогнози. Залагането на футбол е хазартна дейност и може да донесе загуба от Вашите залози, за това, ние препоръчваме да залагате разумно и следвайки посочените по-долу съвети за да направите по-умни избор.

Тези които искат да залагат за удоволствие, познати още като развлекателни играчи, Вие ще можете да започнете веднага след като прочетете тази страница. От друга страна , ако гледате на това като на начин да изкарате пари, ние също така посочваме широка гама от ресурси в края на този съветник, с цел да подобрим Вашите прогнози и стратегии за управление на пари.

Опции за Залагане на Футбол - Как да залагаме на Футбол

Като един от най-популярните спортове за залози, футбола има предимството да има по-добри коефициенти и едни от най-високите печалби. Също така има множество възможности за избор на залог, но след като разберете основните такива, другите възможности ще дойдат като естествени.

Коефициентите за Залагане Обяснени

Коефициентите за залог имат десетична точка (напр.: 1.5, 2.7 и т.н...). За да разберете по-добре тези залози и как работят те ние ще дадем пример. Залагайки $10 на коефициент 1.5 ще има възвращаемост $15 (това означава връщане на вашия залог + $5 печалба), обаче ако залога Ви бъде загубен, Вие ще загубите само заложените $10.

Сметката за залозите е проста за да изчислите потенциалната възвращаемост:

коефициент на залог X стойност на залог = потенциална възвращаемост на печеливш залог

печалба = потенциална възвращаемост при печеливш залог - стойност на залог

потенциална загуба = стойност на залога (в случай, че залога ви не е печеливш)

Изчисленията за тези коефициенти на залози важат за всички възможности за залагане на футбол, както е обяснено в следващите редове.

1X2 Залагане

1X2 или Победа-Равен-Победа е основният пазар за залози на футбол. Този пазар позволява на потребителите да залагат на изхода от мача (отбор победител или равен). Залагането 1x2 се прилага за краен резултат в редовното време, което означава, че потребителя може да избере какъв ще бъде крайния резултат в края на редовното време (90+ минути, включително и добавено време). Продълженията в мача рядко се включват, но тази политика е различна при различните агенции за залози. Моля проверете при тях ако се съмнявате.

Като нотация, 1X2 обозначава крайния резултат – изборът 1 е за залог отборът домакин да победи (или домакините), изборът X е залог за равенство, изборът 2 е за залог гостуващият отбор да победи (или гостите). В букмейкърските къщи футболният мач е представен като името на отбор А срещу името на отбор Б. В този случай, името на отбор А е равен на 1-ца, а името на отбор Б е равен на 2-ка.

1X2 Залагане

Докато пазара на залози 1X2 за краен резултат в мача е една от основните налични възможности, Вие също така ще откриете няколко възможности за този залог с различна времева рамка, като 1X2 за Първо полувремена мача или 1X2 за второ полувреме на мача. В такива случаи, залога работи по същия начин, като единствената разлика е, че се взима в предвид резултата/броя на головете само за този период.

Под/Над Залог

Под/Над Залогът Под/Над е вторият най-популярен залог на футбол. Този пазар позволява на потребителите да заложат дали броя голове, отбелязани по време на мач, ще са под или над определена стойност. Най-често срещаната стойност е за Под/Над 2.5 гола, което означава, че залог за Над 2.5 би бил печеливш ако мача завърши с 3 или повече отбелязани гола. За да спечели залог Под 2.5, мача трябва да завърши с максимално 2 отбелязани гола.

Докато стойността 2.5 е най-често срещаната при залозите Под/Над, вие лесно ще откриете възможности за залагане на сходни стойности, като 0.5, 1,5 и т.н.

Под/Над Залог

Възможността за залог Под/Над важи за крайния резултат от мача (90 минути + добавено време). В същото време, може да намерим няколко варианта на този залог според времевата рамка или индивидуалния участник. По този начин можем да намерим залог Под/Над за Първо полувреме, Второ полувреме, Под Над залог само за Отбора домакин или само за Отбора гост. Механизма за залагане е същия, както е обяснено по-горе.

Двоен шанс Залог

Залогът двоен шанс е сходен на залога 1X2, но предлага възможността да заложите на 2 различни изхода за срещата в един залог. Това означава, че ще имаме няколко различни избора на залог, като:

  • 12 – залог за единия отбор да победи (1 или 2). Залогът е загубен, ако мача завърши наравно
  • 1X – залагане на отбор Домакин (1) да спечели или да завърши наравно (X)
  • X2 – залог за равен (X) или Гостуващия отбор (2) да победи

Двоен шанс Залог

Коефициентите на тези залози са по-ниски в сравнение с индивидуалните резултати, но от своя страна покриват повече възможности за изход от мача, следователно ограничават риска от загуба.

Първо полувреме и краен резултат Залог

Тази опция за залог позволява използването на системата 1X2 за резултат на Полувреме и Краен резултат. Залог поставен на такъв пазар би изглеждал по следния начин:

  • X / 2, което означава, че залога е за равенство на полувремето, но Отбора гост (2) да победи в мача

Първо полувреме и краен резултат Залог

Има множество налични опции като 1 / 1 (Отбора домакин да спечели полувремето и мача), 1 / 2 (Отбора домакин да спечели Полувремето, Отбора гост да спечели мача) и т.н.

Залог Четно / Нечетно

Избора на залог Четно Нечетно предлага възможност за залог на общия брой на головете да бъде четно или нечетно число. Това е прост залог с прост изход, като коефициентите за залог често са балансирани за двете опции.

Точен резултат Залог

Както може би се досещате от заглавието, Залога за точен резултат позволява на потребителя да направи залог за точния резултат на мача. Потребителя ще има предоставени множество възможни резултати, всеки с различен коефициент. Точният резултат е печеливш само в случай, че мача завърши точно с посочения резултат.

Точен резултат Залог

Хендикап Залог

Хендикап залога е сходен пазар като 1X2 , но на единия от отборите му е даден хендикап в началото на мача. Хедикап често се предлага от букмейкърите на по-слабите отбори в опит да бъде балансиран мача.

Хендикап Залог

Пример: можем да наперим например мачове с Отбор А +1 срещу Отбор Б. В този случай, по-слабия Отбор А започва мача с преимущество от +1 гол. Ако мача завърши например 0-1, когато добавим Хендикап стойността ние ще получим резултат от 1-1, като в този случай X (залог за равен) ще бъде печеливш залог.

Залог За Голмайстор

Тази опция позволява на играчите да изберат един играч от единя от двата отбора да отбележи гол по време на мача. Този залог е успешен само когато играча отбележи гол в избрания футболен мач.

Тук също има някои вариации, като Първи голмайстор (което се отнася за играч да отбележи първия гол в мача), Голмайстор по всяко време (което се отнася за играч да отбележи гол по всяко време на мача), Последен голмайстор (отнася се до играч, които отбелязва последния гол в мача).

Първи отбор да отбележи гол

Това е сходно с Първи голмайстор, само че тук избирате отбора, който смятате, че ще отбележи първия гол в мача.

Дългосрочен залог

Дългосрочният залог се използва на ниво турнири, като е наличен в началото на турнира. Той позволява на потребителите да изберат победителя в турнира, в нашия случай, футболният отбор който ще бъде първи в края на сезона.

Залагане на Футбол Онлайн

Когато става въпрос за залагане на футбол различаваме 2 основни начина: букмейкърски къщи или онлайн букмейкъри. Букмейкърските къщи или казината все още се наслаждават на огромна популярност сред играчите, но онлайн букмейкърите бързо ги настигат, предлагайки по-добра стойност, като подобрени коефициенти, повече опции за залог и спортни събития, залагане 24/7 от уюта на Вашия дом или чрез мобилни приложения, както и опции за залагане на живо. Бонуси и постоянни промоционални оферти като безплатни залози и залог обратно са също Добавена Стойност за избраните онлайн букмейъри.

BonusCodeBG.com съставя списък на най-препоръчваните онлайн букмейкъри, заедно с всяка налична оферта за нов потребител при регистрация. Тези онлайн агенции за залози оперират онлайн от дълго време и обслужват стотици хиляди потребители, които ги препоръчват като сигурни и доверени оператори. Още повече, всички от тях са лицензирани от Българската Комисия по Хазарта да предлагат хазартни услуги в България.

Bet365 Bet365 -

Как да Регистрирам Онлайн Акаунт за Залагане

Регистрацията и залагането на футбол и много други спортове чрез онлайн букмейкър е много лесно. Следвайте описаните стъпки и няма да сгрешите:

  1. Изберете букмейкър от списъка по-горе и натиснете на някой от тях за даа посетите уебсайта им
  2. Създайте акаунт: Като сте на техния сайт, потърсете “Регистрирай се” бутон и го натиснете
  3. Когато достигнете до регистрационната форма я попълнете с Вашите данни. Данните трябва да бъдат верни, тъй като те ще се използват за достъп до Вашия акаунт, извършване на депозит или теглене на печалби
  4. След регистрация, Вие вече трябва да можете да използвате Вашия акаунт. В някои случаи, може да се наложи да го активирате използвайки полученият линк за активиране в имейла от букмейкъра. Проверете входящата кутия за това съобщение (ако не го откриете, може да е добра идея да проверите папката Спам)
  5. Когато сте удостоверили акаунта си, Вие ще имате достъп до Потребителската зона, където можете да направите депозит (Раздела за депозити). Тук ще Ви бъдат предоставени множество опции за депозит с цел да финансирате Вашият акаунт.
  6. Изберете опция за депозит за да финансирате акаунта си. Кредитни/дебитни карти са най-често срещаната и бърза опция. Налични са и други опции за депозит, но ако искате да получите оферта за нов потребител, ние Ви препоръчваме да проверите правилата и условията за бонуси, тъй като може да има ограничения в условията за депозит. Депозитите са бързи и сигурни, като плащането при онлайн пазаруване.
  7. Започнете да залагате: веднага щом извършите първия си депозит, Вие ще можете да залагате. Отидете на раздела за спорни залози, изберете Футбол или всякакъв друг спорт, изберете мача, на който искате да заложите и изберете желания залог/изход. На този етап, залога Ви е добавен във фиш. При повечето букмейкъри фиша се намира в дясната страна на браузъра. Щом сте доволни от избора си, Вие можете да натиснете бутона “Постави залог” намиращ се при фиша.

Когато получите бонус за нов потребител от онлайн букмейкър Вие ще имате някои изисквания за обращаемост на средствата които да изпълните преди да можете да изтеглите печалбите си. Моля проверете Вашия букмейкър за бонус правилата.

Също така може да се изисква да потвърдите акаунта си преди да бъде обработено теглене. Това е стандартна процедура, целяща избягването на пране на пари или нарушаване на бонуса ако бъде извършено. Процеса по потвърждаване може да включва бърз телефонен разговор с букмейкъра или потвърждаване на документи (качване на някои документи като сканирана лична карта и битова сметка за потвърждаване на адреса Ви). Това е стандартна процедура; за това, Вие не трябва да се притеснявате от това. Веднага щом акаунта Ви бъде потвърден, Вие ще можете да теглите Вашите пари и да извършвате повторен депозит и други. Потвърждението се прави само веднъж, така, че след това Вие ще можете да използвате акаунта си без ограничения.

Тъй като залагането може да бъде пристрастяващо и да доведе до загуби, трябва да знаете, че има опция за самоизключване с всеки букмейкър. Просто маркирайте тази опция във Вашия акаунт или се свържете с тях по имайл ако искате да ограничите/поставите лимит на Вашите залози.

Залагане Преди мач срещу На живо

Друго голямо предимство с онлайн залозите на футбол са опциите за залози преди мача и на живо. Докато опциите за залог преди мача са налични и в букмейкърските къщи, онлайн букмейкърите предлагат както залог преди мача, така и залози по време на мача.

Залагането На живо позволява на потребителите да залагат на игри докато са в ход, като някои букмейкъри предлагат възможност да гледате играта в акаунта си чрез предаване на живо. Залагането на живо обаче идва с висок риск, тъй като коефициентите са по-променливи, като се сменят често докато играта е в ход.

Футболни Прогнози

При поставяне на залог на футбол, много потребители просто следват своята собствена интуиция при избора на потребител. В други случаи, потребителите просто залагат на любимия си отбор, което също не е много удачен избор. Когато залагате на футбол, ние Ви предлагаме да извършите собствено проучване и да видите какво казват другите потребители / типстъри.

Има множество едновременно безплатни предложения за залози и платени услуги, които могат да бъдат проверени и използвани. Докато можете да вземете тези прогнози от други услуги, Вие трябва да сте последния фактор, взимащ решение при поставянето на залог, преценяването му и да не го правите на сляпо, само защото някой е казал така.

Услуги за съвети за залагане:

  • -

Футболни статистики

Със сигурност познавате футбола, щом обмисляте залагането на футболни мачове, но някои допълнителни статистики които са организирани по начин, по които можете да видите футболни трендове и вероятни изходи от срещата са горещо препоръчвани. Вижте SoccerStats247.com за примери като източник на дневни мачове, резултати на живо, статистики и трендове за турнири от целия свият, от главните турнири като Шампионска Лига или Световното първенство до местни събития като национални първенства като Премиър лига или ФА къп. Този сайт събира множество детайли и футболни статистики по начин, по които лесно може да бъде използван за откриване на най-добрите опции за залог на различни игри.

Заключения

Ако сте прочели този съветник, то Вие сте се запознали с основната информация, която може да Ви даде началото във футболните залози. С лесни за следване стъпки, примери за коефициенти за залог и опции за залог на футбол, опции за онлайн залози, този раздел отговаря на въпроса “Как да залагам на футбол?”, предлагащи ефективен старт за всеки нов залагащ на футбол потребител.